آدینه ها

آدینه ها

شهادت بال نمیخواهد حال میخواهد
اللهم ارزقنا شهادت فی سبیلک
اللهم عجل لولیک الفرج
.
.
.
.
.
.

حال داشته باشم دلنوشته مینویسم
اگرم نه که از پیش نوشته میزارم

دوست داشتی به آدرس زیر برو
http://adinehha.blog.ir/post/431
یا علی

موضوعات وبلاگ
پیام های شما
همسنگران نمونه

مسیری که جریان انحرافی در شرایط فعلی دنبال می‌کند تا انتخابات آتی را با چالش‌های امنیتی مواجه کند و کام ملت را به تلخی بکشاند، بسیار شبیه فتنه ۸۸ است. منتها با رفتارهایی دیگر و نقشه‌ای به روز شده که به خیال خودشان بتوانند تمامی رویکردها و طبقات مردمی را در مسیر دلخواهشان قرار دهند

 وزیر اطلاعات در چهارمین همایش بسیج و پدافند غیرعامل حاضر شد و برای چندمین بار نسبت به چالش‌های امنیتی در فرآیند برگزاری نهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی هشدارهایی را داد.
حجت‌الاسلام و المسلمین حیدر مصلحی با بیان اینکه انتخابات امسال با چالش‌های امنیتی مواجه خواهد بود، در این خصوص تأکید کرد: «دشمن به طور جدی برای این انتخابات طراحی کرده است و ما نسبت به این مسئله هشدار می‌دهیم.» هفته گذشته نیز وزیر اطلاعات با حضور در همایش «انسجام داخلی و اقتدار جهانی» اظهار داشت: «انتخابات مجلس شورای اسلامی در راه است و دشمن سعی دارد از این فرصت استفاده ‌ و ما را با چالش‌های امنیتی روبه‌رو کند.» این هشدارهای پی در پی آن هم از سوی وزیر اطلاعات حاکی از اتفاقات بالقوه‌ای است که از هم اکنون عده‌ای با نقش‌آفرینی در پشت پرده‌ها برای به فعلیت رساندن آن موارد در انتخابات اسفندماه می‌کوشند.
استفاده دشمنان خارجی از عناصر داخلی
یکی از بزرگ‌ترین تجربیات انقلاب اسلامی ایران در طول ۳۲ سال گذشته این بوده است که دشمنان خارجی بسیاری از اوقات برای ضربه زدن به کشور ما از اهرم‌های داخلی استفاده می‌کنند و پس از آنکه مهره‌های خود را به داخل خاک ایران نفوذ دادند و زمینه‌چینی‌های لازم را برای وقوع یک حادثه به انجام رساندند، در وقت مقرر و شرایط حساس کشور دست به کار می‌شوند و با فشار یک دکمه در جنگ نرم که می‌تواند میلیون‌ها تومان پول را به جیب اپوزیسیون داخلی روانه کند، حرف و عمل خود را با دست و پا و زبان آن عناصر خودفروخته به منصه ظهور می‌رسانند. فتنه ۸۸ یکی از نزدیک‌ترین مصادیق این ادعاست که یکی از سخت‌ترین صحنه‌های جنگ نرم میان ملت ایران و استکبار جهانی رخ داد و به رغم ایجاد چالش‌های عمیق امنیتی توسط عوامل داخلی علیه نظام جمهوری اسلامی، اما دشمنان با شکست سنگینی مواجه شدند و تمام تلاش‌های آنان پاسخ عکس داد.

گفتار جریان انحرافی مشابه کردار فتنه‌گران
با شکست فتنه‌گران که کوه ناامیدی را بر دوش دشمنان داخلی و خارجی نهاد، اما جنگ نرم علیه جمهوری اسلامی خاتمه نیافت و نظام سلطه با روش‌های متفاوتی از جمله کوک کردن عوامل داخلی و استقبال از ژست‌های جدید اپوزیسیونی خصوصا در میان برخی از مسئولان، تلاش کرد تا چالش مستمری را علیه نظام هدایت کند. این چالش‌های مستمر که عموماً پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری رخ داد از سوی عده‌ای بود که اینک به جریان انحرافی مشهورند. آنان با گفتار خود دقیقاً در همان مسیری حرکت کردند که فتنه‌گران با کردار خود قصد رسیدن به ایستگاه پایانی آن را داشتند. شباهت گفتار آنان با کردار فتنه‌گران و رفتار برخی اصلاح‌طلبان تندرو به قدری زیاد و نزدیک بوده است که اکنون عده‌ای از پیوند و اشتراک عمل این سه طیف خبر می‌دهند. در این بین با توجه به شرایط جریان انحرافی که اعضای آن متصل به کانون‌های قدرت و ثروت هستند و هیچ ابایی از ارتکاب به فساد ندارند، اوضاع بهتری نسبت به سایر شرکای خود دارند که بتوانند برای ایجاد چالش‌های امنیتی نقش‌آفرینی کنند. در همین راستا وزیر اطلاعات گفته است:«جریان انحرافی درآستانه نهمین انتخابات مجلس برای حضور در صحنه تغییر شکل می‌دهد، به طوری که آنها دم از صحبت‌های امام(ره) خواهند زد و افکار ایشان را برای مردم به میان خواهند آورد.» این البته یکی از شگردهایی است که ممکن است جریان انحرافی بدان روی آورد. سابقه آنان ثابت می‌کند که برای حفظ جایگاه به هر اقدام قابل تصور و غیرقابل تصور روی خواهند آورد زیرا آنان فقط در هیاهو و شرایط مه‌آلود و بهت‌زدگی عمومی در فضای سیاسی کشور می‌توانند تنفس کنند و احتمال موفقیت خود را افزایش دهند.

چگونگی وقوع چالش‌های امنیتی
دشمنان برای چالش‌سازی علیه نظام جمهوری اسلامی و زدودن اصول انقلابی از دل‌های مردم به هر ابزاری متوسل می‌شوند و جریان انحرافی هم یکی از شاخه‌های نو رسیده برای آنان در این زمینه به شمار می‌آید که در شرایط فعلی پس از آنکه انتهای تمامی راه‌های ورودی به خانه ملت را برای خود بن‌بست یافت، قصد دارد کام ملت را تلخ کند و با رفتارهای نامعقول، انتخابات نهم مجلس شورای اسلامی را با چالش‌های امنیتی مواجه کند. مهم‌ترین برنامه‌های این عده در آستانه انتخابات آتی از این قرار است:
۱- اختلاف اندازی میان قوای سه‌گانه
۲- ترویج بی‌اخلاقی در جامعه و نشاندن خود در جایگاه مظلوم
۳- فضاسازی و غوغاسالاری به نفع خود
۴- تفرقه‌افکنی میان اصولگرایان
۵- ناسالم و انحصاری نشان دادن انتخابات
۶- قومیت‌گرایی و راه‌اندازی تشویش میان اقوام مختلف
۷- ترویج، تبلیغ و تلقین حالاتی از حاکمیت دوگانه در جمهوری اسلامی ۸- رو در رو قرار دادن طیف‌های مختلف مردمی
۹- خود را بر حق نشان دادن و باطل جلوه دادن جبهه مقابل
مسیری که جریان انحرافی در شرایط فعلی دنبال می‌کند تا انتخابات آتی را با چالش‌های امنیتی مواجه کند و کام ملت را به تلخی بکشاند، بسیار شبیه فتنه ۸۸ است. منتها با رفتارهایی دیگر و نقشه‌ای به روز شده که به خیال خودشان بتوانند تمامی رویکردها و طبقات مردمی را در مسیر دلخواهشان قرار دهند. آنان پس از فضاسازی‌های گسترده و فرود افکار عمومی در زمین هیاهو و ترویج بی‌اخلاقی در جامعه می‌کوشند تا قومیت‌ها و اقشار مختلف مردم را در مقابل یکدیگر قرار دهند تا اوضاع کشور را ملتهب کنند و نیروهای امنیتی و انتظامی را برای برقراری نظم و امنیت به خیابان‌ها بکشانند و سپس در این محیط که برخوردهای تازه‌ای به وجود خواهد آمد و فضای گفتمانی رو به ضعف می‌رود، اهداف خود را دنبال کنند و از آب گل‌آلود ماهی بگیرند. آنان برای گل‌‌آلود کردن فضای کشور و جای دادن حق در دل باطل بسیار می‌کوشند زیرا از آب سالم و شفاف توان ماهیگیری ندارند و از آنجا که اکثریت ملت به منحرف بودن آنان واقف هستند، ‌ در برابرشان همان رفتاری را خواهند داشت که با فتنه‌گران داشتند.

منبع: فارس
سربازِ گمنام

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال پیام

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">